Informatie

ZOMER BIJ IMAGIX, ONS CINEMAFEEST

Tijdens de zomermaanden is het feest bij Imagix. Laat je verwennen door het luxueuze zitcomfort, de unieke digitale beeldkwaliteit en de leuke sfeer bij Imagix.

Voor de eerste keer bieden wij u een totaalprogramma aan voor de volledige zomer. We starten met een opwarming op 13 en 18 juni met twee matchen van de Rode Duivels, waar alle Imagix klanten gratis worden uitgenodigd.

Vanaf 22 juni start het feest pas echt: de ganse dag alle films aan 4 euro en dit vanaf 11u00 ‘s morgens. Je moet wel je komst vooraf reserveren via de website: www.imagix.be. Dezelfde dag organiseren we voor de jeugd onder de 18 jaar een startfeest voor het begin van de vakantie, met alcoholvrije dranken en een DJ set.

Tussen 22 juni en 29 augustus kan je alle zomerfilms komen zien dankzij de « Carte d’Eté ».
3 formules om te genieten van een zomer vol bioscoopervaring : 2 formules op naam met 5 plaatsen voor €35 of 10 plaatsen voor €65 of een family pass voor €70 te gebruiken met meerdere.

Ben je student boven de 18 jaar? Koop een ticket op 24/06 en kom terug binnen de 7 dagen aan €5,5.

Om u te bedanken voor de aankoop van deze zomerpas, biedt Imagix u een zomer lang extra’s aan: meer voetbal van onze Rode Duivels op groot scherm, de mooiste ritten van de Tour de France, hoogtepunten van de Olympische Spelen en een aantal “feel good” movies.

We sluiten de vakantie af op 29 augustus met een tweede dag aan 4 euro voor alle films en vieren nog eens feest met de jeugd voor ze opnieuw naar school moeten.